Taxi vanaf de luchthaven Wenen

Taxi transfer in Wenen

Er zijn diverse opties om in de stad te komen vanaf de luchthaven. Je kunt gebruik maken met van het snelle en efficiente openbaar vervoer door te kiezen voor de CAT trein deze treinkaarten kosten 11 euro per persoon. De CAT trein rijdt alleen vanaf de luchthaven naar het station Wien Mitte. Dit is echter niet het station in het hart van het centrum. Het is wel een plek waar je makkelijk kunt overstappen op de rest van het netwerk van bussen, trams en metro’s.

Taxi een voordelig alternatief

Reis je met meerdere personen dan is de taxi al snel een voordeligere optie indien je deze van te voren boekt. Met een Airport transfer wordt je met maximaal 3 personen voor € 46,- naar je hotel gebracht. Dat is vooral indien je reist met koffers natuurlijk ideaal.

Hoe werkt de transfer?

Boek je transfer via Taxi Wenen je ontvangt dan een voucher in je e-mail. Je ontvangt na verwerking gelijk een e-mail deze dien je te bevestigen met je naam, de naam van het hotel, je vluchtnummer en een mobiel telefoonnummer. Zodra je vlucht is geland op de luchthaven van Wenen staat de taxichauffeur voor je klaar. Hij of zij wacht je op met een bordje met je naam er op.

De taxichauffeurs zijn goed op de hoogte van de actuele verkeersinformatie in de stad en weten snel en slim je hotel te bereiken. De rit van de luchthaven naar een hotel in de binnenstad van Wenen duurt ongeveer 30 a 45 minuten (afhankelijk van de drukte)