bezienswaardigheden in Wenen

Bezoek Paleis Schönbrunn

Vanaf € 16,30 /per persoon

Bezoek het prachtige Paleis Schönbrunn, geniet van de schoonheid en de voormalige thuishaven van de Habsburgers. Met deze tour kun je een groot deel van de prachtige kamers in het beroemdste Paleis van Wenen bekijken


Meer informatie

Paleis & Museum Belvedere

Vanaf € 12,00 /per persoon

Een bezoek aan Wenen is niet compleet zonder een bezoek aan het Belvedere. Het museum en het paleis zijn beiden het bezoeken zeker waard. Al is het maar om de collectie kunstwerken te bekijken van de Beroemde kunstenaar Gustav Klimt.


Meer informatie

De Spaanse Rijschool

Vanaf € 28,00 /per persoon

Al meer dan 440 jaar is de Spaanse Rijschool het opleidingscentrum voor de hippische wereld. Bezoek de Spaanse Rijschool en maak kennis met de prachtige dressuur en de ongekende discipline van ruiter en paard.


Meer informatie

Fietsen langs de bezienswaardigheden

Vanaf € 29,00 /per persoon

Op de fiets beleef je het beter, dus ga je onder leiding van een ervaren gids op de fiets langs een groot deel van de Bezienswaardigheden in Wenen.


Meer informatie

MuseumsQuartier in Wenen

Vanaf € 19,00 /per persoon

Met meer dan 60.000 vierkante meter is het Museum kwartier in Wenen één van de grootste cultuurcomplexen van de Wereld. Bezoek het MUMOK, of één van de andere musea.


Meer informatie

Ga mee met het beroemde reuzenrad

vanaf € 4,00 /per persoon

Bezoek het beroemdste reuzenrad ter wereld, Wenen was één van de eerste steden met een reuzenrad, geniet van het prachtige panorama van de stad.


Meer informatie