bezienswaardigheden in Wenen

De stad Wenen kent ontelbare bezienswaardigheden, met een Viennacard kun je ze allemaal bezoeken. Ik neem je mee langs de meest populaire bezienswaardigheden in Wenen. Koop je tickets van te voren online. Daarmee voorkom je de lange wachtrijen bij de kassa’s op drukke dagen.


Bezoek Paleis Schönbrunn

Bezoek samen met een gids het prachtige Paleis Schönbrunn, geniet van de schoonheid en de voormalige thuishaven van de Habsburgers. Met deze tour kun je een groot deel van de prachtige kamers in het beroemdste Paleis van Wenen bekijken.

Bezoek Schloss Schönbrunn bezienswaardigheden in Wenen

Paleis & Museum Belvedere

Een bezoek aan Wenen is niet compleet zonder een bezoek aan het Belvedere.

Het museum en het paleis zijn beiden het bezoeken zeker waard. Al is het maar om de collectie kunstwerken te bekijken van de Beroemde kunstenaar Gustav Klimt.

De Spaanse Rijschool

Al meer dan 440 jaar is de Spaanse Rijschool het opleidingscentrum voor de hippische wereld. Bezoek de Spaanse Rijschool en maak kennis met de prachtige dressuur en de ongekende discipline van ruiter en paard.

Spaanse rijschool

Fietsen langs de bezienswaardigheden in Wenen

Op de fiets beleef je het beter, dus ga je onder leiding van een ervaren gids op de fiets langs een groot deel van de Bezienswaardigheden in Wenen. Fietshuur is bij de prijs inbegrepen en je bent ongeveer drie uur onderweg in een kleine groep.

Fietsen langs de bezienswaardigheden in Wenen

MuseumQuartier in Wenen

Met meer dan 60.000 vierkante meter is het Museum kwartier in Wenen één van de grootste cultuurcomplexen van de Wereld. Bezoek het MUMOK, of één van de andere muse

Ga mee met het beroemde Reuzenrad

Bezoek het beroemdste reuzenrad ter wereld, Wenen was één van de eerste steden met een reuzenrad, geniet van het prachtige panorama van de stad.

Reuzenrad Wenen